Boom Geniet
  • Home
  • Recepten
    • Basis
    • Pizza
    • Oliebollen
    • Orechovki
    • Pasteis de Nata
    • Spekkoek
    • Kruidnootjes
    • Donuts
    • Pepernoten
  • Over Boom
    • Allergiebeurs 2017
    • Oldenhof Pizza
    • Artikel NieuwsPeper 2016
    • Kookpunt demo
    • Tasty 2015 >
      • Demo DeTasty
    • BGE Flavour fair 2015
  • Contact
  • Inspiratie
    • Big Green Egg
    • Consenza
    • Willem Boon
    • Kenwood
    • Pure Passie
Foto

Claudia en Leonard Elenbaas runnen Restaurant Pure Passie, een naam die staat voor hun gezamenlijke liefde voor pure producten en passie voor lekker eten en drinken.

Smaak, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De ingrediënten worden met zorg gekozen en alle gerechten worden bereid met verse, waar mogelijk, regionale producten van de beste kwaliteit.

Er wordt verantwoord en eerlijk gekookt, zonder toevoegingen van kleurstoffen, smaakversterkers of conserveringsmiddelen. Ieder gerecht en elk component wordt vervaardigd op basis van puur natuurlijke ingrediënten.

Mede hierdoor zijn alle gerechten aan te passen aan dieetwensen of voedselovergevoeligheid voor bepaalde producten, zoals gluten.




Geniet! Altijd, maar ook Zonder Gluten!