Jan-Willem van der Boom, vrienden noemen hem "Boom", eet en kookt al meer dan 20 jaar zonder gluten, thuis, bij vrienden en buiten de deur. Koken zonder gluten is een keuze voor jezelf of anderen. Eten zonder gluten is niet altijd een keuze. Eten zonder gluten en genieten zou geen keuze moeten zijn.
Het boek "BOOM GENIET ZONDER GLUTEN" is een logisch gevolg: Alle recepten in dit boek zijn lekker te genieten en zijn zonder gluten. Recepten voor iedereen die geen gluten wil, mag of kan eten, of ooit moet of wil koken voor gasten, (klein-)kinderen of vrienden, die geen gluten willen, kunnen of mogen eten.
Het boek "BOOM GENIET ZONDER GLUTEN" is een logisch gevolg: Alle recepten in dit boek zijn lekker te genieten en zijn zonder gluten. Recepten voor iedereen die geen gluten wil, mag of kan eten, of ooit moet of wil koken voor gasten, (klein-)kinderen of vrienden, die geen gluten willen, kunnen of mogen eten.